Kezdőlap  •  Impresszum  •  E-mail
 
Kezdőoldal...
Andra Dent - Fogorvosi rendelő Győrben.
 
Andra Dent Fogászat
•  9024 Győr, Dugonics u. 10.
•  Mobil: 30/46-77-320
•  Tel.: 96/528-161
•  Fax: 96/528-159
•  E-mail: info[@]andradent.hu
magyar    deutsch    italiano
 

Kattintson ide a nagyításhoz.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fogékszerek, melyek viselőjüknek különleges mosolyt biztosítanak. Főként Hölgyek körében népszerű, hogy mosolyukat kis ékkövekkel díszítik, hiszen mindez könnyen, egyszerűen és fájdalommentesen kivitelezhető. A kövek hosszú évekig fogán maradnak - feltéve, hogy Ön nem cseréli másikra őket hamarabb.

A különböző színben, formában, kristályból, aranyból, fehéraranyból, ezüstből készült apró díszeket Ön is problémamentesen hordhatja, sem az evésben, sem az ivásban nem fogják zavarni. Egyszerű megoldással, egy speciális ragasztóval rögzíthetők a fogon, így az fúrást nem igényel. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a felhelyezéshez használt ragasztó anyag semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, így a fogak nem sérülnek. A későbbiek során könnyedén, a fogzománc károsítása nélkül eltávolíthatók, vagy a megunt ékszerek újra cserélhetők.

Legyen elbűvölő mosolya, válasszon kedvére klinikánkon fogékszereink közül!

Kattintson ide a nagyításhoz.

Számos emberrel előfordul élete során, hogy különböző okok miatt fogai egy részét véglegesen elveszíti. A fogorvosi implantátumok erre a problémára jelentenek korszerű megoldást. Klinikánkon több neves gyártó kiváló minőségű titán implantátumaival dolgozunk.

A fogorvosi implantátum valójában egy - az elveszített fog, vagy fogak helyére beültetett - műgyökér, melyre a későbbiek során fogorvosa az Ön elképzeléseinek és lehetőségeinek megfelelő fogpótlást készít. Az implantátumok a legtöbb esetben tiszta, ötvözetlen titánból készülnek, hiszen ezt az anyagot az élő szervezet teljes mértékben elfogadja, ugyanakkor különleges biológiai tulajdonságainak köszönhetően a csont képes összeépülni vele.

A szükséges fogorvosi és általános orvosi vizsgálatokat követően kezdődhet az implantációs fogpótlások tervezése. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a beavatkozás sikere nem csak rajtunk, hanem Önön is múlik: a szakmailag megfelelően felépített implantátumok csak abban az esetben tartósak, ha Ön megfelelő gondot fordít a szájhigiénére, valamint kerüli a túlzott alkohol- és drogfogyasztást, az erős dohányzást. A rendszeres fogorvosi kontroll szintén javasolt.

A tervezési szakaszban kollégáink egyeztetik Önnel, hogy hány darab implantátum beültetésére lenne szükség, a beültetés milyen költségekkel jár, és mennyi időt vesz igénybe. Ezt követően az implantátumok beültetése ambuláns módon, helyi érzéstelenítéssel történik rendelőnkben, majd a kb. 3-5 hónapos gyógyulási szakasz után következik a fogpótlás elkészítése, amely az adott szituációnak megfelelően többféle lehet: implantátumon rögzített, fix pótlás (korona vagy híd); részlegesen kivehető, ún. kombinált pótlás vagy 2 illetve 4 implantátummal elhorgonyzott teljes kivehető protézis. Ez utóbbi megoldásnál fontos megemlíteni, hogy bár teljes kivehető protézisről van szó, teljesen más életminőséget biztosít, mint a hagyományos fogsorok. A protézis az implantátumokkal történt rögzítésnek köszönhetően viselés közben teljesen fix, stabil. Nem szükséges protézisragasztót használni, e nélkül is kiválóan lehet harapni, vagy rágni vele. Mindössze a tisztítás végett szükséges kivenni a szájból.

A beültetés két nagy előnye, hogy a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül nyújt lehetőséget az elveszített fogak pótlására, ugyanakkor az implantátumok felszínén lévő mikro-pólusokba benőtt csontsejteknek köszönhetően - csontos összenövés - stabil rögzülést, a rágónyomás tartós, károsodásmentes elviselését teszi lehetővé hosszú távon is.

Az implantátum lehetőséget nyújt rögzített pótlás készítésére olyan esetekben is, amikor a rágófogak elvesztése miatt hagyományos fogorvosi módszerekkel csak részleges kivehető pótlás készítésére lenne mód. Teljes foghiány esetén az implantátumok pillérként többféle módon is felhasználhatók a fogpótlások rögzítésére, vagy megtámasztására. Szakmailag helyesen kivitelezett felépítményekkel, megfelelő szájápolással és rendszeres ellenőrzéssel az implantátumok egy életen át megtarthatóak.

További kérdéseivel kérjük, forduljon kollégáinkhoz.

Kattintson ide a nagyításhoz.

Az arc legfeltűnőbb részei a szemek és a fogak: egy gyönyörű, magabiztos mosoly azonnal magára vonja a figyelmet. Az egészséges, fehér fogak magabiztosabbá teszik Önt, másokban bizalmat ébresztenek, így a siker zálogai is lehetnek.

Fiatal korában minden ember, így Ön is fehér fogakkal rendelkezett, de az évek során életvitelünknek, a fogyasztott ételek, italok hatására, gyógyszerek szedése és káros szenvedélyeink miatt fogaink elszíneződtek, besárgultak.

Mosolyunk szépségét eddig csak rendkívül időigényes, körülményes és drága megoldásokkal nyerhettük vissza, az eredmények azonban sokszor elmaradtak a kívánttól. A Remewhite Professzionális Rendelői Fogfehérítés garantálja Önnek, hogy fogai mindössze egy kezeléssel, körülbelül egy óra alatt, biztonságosan és fájdalommentesen az eredetihez képest több árnyalattal is fehérebbek lesznek!

A fehérítési folyamat a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik, a beteg, problémás fogakat kezelni kell. Kollégáink a vizsgálatot követően megtisztítják fogait a fogkőtől, egyéb lerakódásoktól, szennyeződésektől. Egy színskála segítségével meghatározzuk az Ön fogainak jelenlegi színét. Fogainak kifehérítése után a színskála segítségével Ön egyszerűen meg tudja állapítani, hány árnyalatot fehéredtek fogai.
Fogorvosunk közvetlenül az Ön fogaira helyezi a Remewhite Professzionális fogfehérítő gélt, mely szövetbarát, és PH semlegességének köszönhetően nem károsítja sem az ínyt, sem a fogakat. A gél felhelyezése után fogait 20 percen keresztül plazmafénnyel világítjuk meg, majd egy rövid szünet, és a gél eltávolítása után még kétszer megismételjük az eljárást.
A körülbelül egy órás kezelés után Ön azonnal látni fogja a megdöbbentő különbséget.

Ezt követően Önnek már csak néhány apróságot kell szem előtt tartania, hogy fogai fehérségét, mosolya szépségét minél tovább megőrizze: lehetőség szerint kerülje a túlzott kávéfogyasztást, a különböző „színes” italokat (tea, vörösbor, cola), hagyjon fel dohányzási szenvedélyével és ápolja fogait rendszeresen, alaposan otthonában is. Megfelelő életvitellel és szájhigiene-vel mosolya több éven át is elbűvölő maradhat!

Kérjük, ne feledje: a Remewhite Professzionális Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommentes. A kezelés időigénye mindössze egy óra, súlyosan elszíneződött fogak esetében azonban előfordulhat, hogy további kezelésekre is szükség van.
Fogai akár 10 árnyalattal fehérebbek is lehetnek a kezelés végére!
A Remewhite Professzionális Rendelői Fogfehérítő kezelést magasan képzett és gyakorlott kollégáink irányítása és felügyelete mellett végezzük. A kezelés költsége eltörpül más esztétikai kezelések költsége mellett.

Amennyiben személyesen is szeretne konzultálni velünk fogai fehérítéséről, vagy kérdései merültek fel, keressen bennünket elérhetőségeinken.

« vissza | ^ fel

 

Kezdőlap • Aktualitások • Szolgáltatásaink • Gyakori kérdések • Magunkról • Partnereink • Fotógaléria • Elérhetőségeink